Over mij

WWF201507182831Welkom op de vernieuwde website. Mijn naam is Wiep Wierda en ben al ruim veertig jaar actief als fotograaf. In mijn jeugdjaren ben ik begonnen met een oude, kleine camera van mijn vader en meteen verslaafd geraakt aan het fotograferen, toen nog vooral dagelijkse zaken. Er was echter nog een voorliefde die meer mijn aandacht trok; het traditionele skûtsjesilen. De combinatie fotograferen en skûtsjesilen bracht twee passies bij elkaar. Vervolgens werden de camera's beter en de lenzen groter.

Mijn voetballende dochter gaf een nieuwe dimensie aan mijn fotografie. Stapje voor stapje leerde ik de finesses van de actie-fotografie; een kunst op zich. In eerste instantie was mijn fotografie nog "hobby-matig" totdat bleek dat een groter publiek interesse toonde in mijn foto's. De stap naar semi-professioneel werd gezet in 2007 door me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Er kwam een website en vanaf dat moment werd Wiep Wierda Fotografie een bedrijf.

Dit resulteerde in vele vaste opdrachtgevers waaronder de vrouwen van s.c. Heerenveen, voetbalvereniging Heerenveense Boys en een ruim aantal S.K.S.- en I.F.K.S skutsje-commissies die al een ruim aantal jaren gebruik maken van mijn fotografie t.b.v. hun websites en geschreven uitgaves. Met veel plezier zit ik dan ook elk jaar weer vele uren langs het water en de zijlijn van diverse voetbalvelden.

Voor de NDC mediagroep fotografeerde ik veel jeugdspelers in het voetbal, korfbal en turnen, dit voor een plaatjesactie bij Jumbo en C1000. Deelnemende verenigingen waren o.a. Leek-Rodenburg, j.v. Bolsward, L.D.O.D.K., VEV'67 en Heerenveense Boys. Een prachtige ervaring om ook eens andere sporten te fotograferen, met meer expertise als resultaat.

Voorgaande heeft mijn horizon verbreed en ik kan me nu allround actie-fotograaf noemen. Mocht U naar aanleiding van mijn foto's geïnteresseerd zijn geraakt om ook uw evenement, wedstrijd, buiten- of binnensport op een fantastische manier in beeld te brengen? Neem gerust contact met mij op en we bespreken de vele mogelijkheden. Wiep Wierda Fotografie.nl, passie voor foto's en scherp tot in elke pixel.

Wiep Wierda Fotografie.nl staat ingeschreven bij het Handelsregister onder nummer 01122671. B.T.W. NL1116.65.723B01.

Aantal gemaakte foto's
835642
Klanten
248
Kopjes koffie per jaar
2593
Aantal jaren fotograaf
44

Neem vrijblijvend contact met mij op